Online instap workshop

Ontdek hoe je heerlijke én simpele bonbons maakt die vrij zijn van geraffineerde suikers, gluten, granen én lactose.

Stap voor stap ontdek jij hoe je zelf thuis ook gemakkelijke gezonde lekkernijen kunt maken.

Ben je benieuwd? Lees snel verder wat deze Online Instap Workshop precies inhoudt:

Liefs, Conny & Rachel

_MG_3251.jpg

herken je jezelf hierin?

  • Je hebt tientallen kookboeken en recepten, maar vindt het lastig om hieruit te kunnen bakken.
     

  • Je wordt al afgeleid wanneer je de lijst met onbekende ingrediënten ziet en laat het recept dan vaak liggen.
     

  • Je ziet vaak prachtige lekkernijen voorbij komen, maar het lukt bij jou niet dat het er net zo mooi uit komt te zien.

het is hoog tijd om nu zelf die heerlijke & gezonde lekkernijen je eigen te maken!

Je kunt niet goed tegen gluten of lactose en zou graag meer willen leren hoe je zelf gezonde lekkernijen kunt maken, zodat je  ook kunt genieten op een verjaardagsfeest, zonder een opgezette buik of allergische reactie.

hoe fijn zou je het vinden als...

  • Je direct ziet hoe je heerlijke & gezonde lekkernijen maakt en stap voor stap wordt hierin wordt meegenomen.
     

  • Je een voorraad in de vriezer kunt maken en altijd iets lekkers kunt serveren bij de koffie of thee.
     

  • Je weet hoe je een gezonde bonbon in een handomdraai maakt.
     

  • Je op je eigen tijd kunt volgen waar én wanneer jij wilt.

korte introductie over de online cursus...

  • Online Patisserie Cursus met 3 basis video's over welk gereedschap is handig, welke ingrediënten heb je nodig én welke apparaten wij gebruiken.
     

  • In totaal 9 (!) recepten voor het maken van gezonde én lekkere bonbons.
     

  • Van elk recept uitgebreid PDF die je kunt uitprinten en tegelijk de video kunt bekijken.
     

  • 1 uur aan video materiaal.
     

  • Je hebt 3 maanden toegang om alles op je eigen tijd te bekijken waar én wanneer jij het wilt. 

ConjesPatisserieFotoNathalie.jpg

Wij zijn Conny en Rachel - Orthomoleculaire Patissiers bij Conjes Patisserie. Waarom wij gezond genieten zo belangrijk vinden? In 2008 kreeg mijn man (Rachel's vader) de diagnose MS, Multiple Sclerosis. Na een aantal zware jaren en een zoektocht zijn we op het pad van voeding terechtgekomen en daar niet meer van afgeweken.

 

Voeding heeft zoveel voor ons betekent, dat we ook op zoek gingen naar het maken van gezondere lekkernijen. And here we are: Conjes Patisserie! Hier ontdek je de fijne kneepjes die wij allemaal hebben uitgeprobeerd en geexperimenteerd, zodat jij het gemakkelijk zelf kunt toepassen! Allemaal vrij van geraffineerde suikers, gluten, granen én lactose. Alvast veel bakplezier!

Wie zijn wij?

Je krijgt toegang tot:

  1. Basis ingrediënten
     

  2. Apparaten
     

  3. Gereedschap
     

  4. Bounty 
     

  5. Kaneelbonbons
     

  6. Tompouce
     

  7. Walnoten-Macarons
     

  8. Vegan tulband
     

  9. Brownie
     

  10. Pompoenpit - bietenmuffins
     

  11. Pistache truffels
     

  12. Chocolade maken

Bonus: 

  • Loopje langs de ingrediënten

  • Notenvrije melen en ei-vrij

  • Diverse vervangers