top of page
FAQ - Meest gestelde vragen
-
Wat is nat.bi?Dat is natrium bicarbonaat. Ook wel 'baking soda' en wordt gebruikt als bakpoeder.
-
Hoe kun je de aanvulling bestellen?Sinds 2020 kun je de eerste én tweede editie aanvullingen bestellen via verkooppunten verspreid door heel NL of te bestellen in de webshop. €12,50 excl. verzendkosten Mail: info@conjes-patisserie.nl bij interesse of kijk verder op https://www.receptenblik.nl/receptenblik-aanvullingen
-
Hoe groot is het Receptenblik?Het Receptenblik heeft als formaat: 130X72X140 MM Klein, compact en ideaal voor in de keuken.
-
Waar vind je de exclusieve pagina die bij het Receptenblik zit?Ga naar www.receptenblik.nl/exclusief en login met de unieke code die te vinden is op de "Over ons" pagina in het Receptenblik. Deze code geeft jou exclusief toegang tot een pagina met meer video's, E-guide en praktische tips om nog makkelijker de gezonde lekkernijen thuis te maken.
-
Waar kun je het kopen?Zie verkooppunten bij jou in de buurt. Deze pagina wordt wekelijks bijgewerkt. Wil je graag zelf verkooppunt worden? Meld je hier aan & dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.
-
Zit er standaard een kaartenhouder bij?Ja, deze kaartenstandaard zijn van hout en handgemaakt door Corriente Dagbesteding in Koudum.
-
Zijn de recepten ook vega(n)?Er zitten enkele recepten bij die vegetarisch en vegan zijn. Echter zit in het Receptenblik een exclusieve BONUS code bij met meer informatie over hoe je het recept vega(n) kan maken. Deze bonuscode kun je hier op de exclusieve pagina invoeren.
-
Wat zit er in de BONUS code die je bij de receptenblik krijgt?In de receptenblik bevindt zich een unieke code op het eerste kaartje "Over Conjes Patisserie", waarbij je exclusief toegang hebt tot meer informatie. Dat is op www.receptenblik.nl en dan "exclusief". Daar vul je de code in en voila! Hierin leggen we in een uitgebreide E-guide bepaalde termen uit, welke apparaten we gebruiken, welke producten we gebruiken, praktische video's en nog veel meer! Heb je het Receptenblik al? En wil je graag toegang tot exclusieve informatie? Klik dan hier.
bottom of page